Wie zijn we? 

Vintage Ledlight is een jong familiebedrijf uit het Antwerpse. Bedrijfsleiders en broers Tobias en Dieter van Daele kregen hun kennis van zaken van jongs af aan mee dankzij hun vader die 36 jaar geleden Pvd Verlichting oprichtte. Met deze opgebouwde knowhow en de nodige ervaring achter de kiezen startten Tobias en Dieter van Daele in 2015 hun eigen LED verlichtingsmerk op. Met Vintage Ledlight wilden zij een onderscheidend en kwalitatief merk op de verlichtingsmarkt te brengen, bestemd voor professionelen.   
 
De broers van Daele slaagden in hun opzet en in de 7 jaar die volgden, evolueerde Vintage Ledlight sterk waarbij nieuwe markten zich aandienden. Dit resulteerde in een constante groei van export binnen en buiten de Benelux. Dankzij de globale visie zijn de producten van Vintage Ledlight momenteel verkrijgbaar in meer dan 15 landen in Europa en is het gamma uitgebreid tot meer dan 170 artikels. 
 
Tobias en Dieter van Daele sloegen in 2021 de handen in elkaar met SIGNIFY (voorheen Philips Lighting). Dit houdt in dat diens patenten en technologie verwerkt kunnen worden in de Vintage Ledlight producten. Dankzij de samenwerking met deze toonaangevende speler in de wereld van de verlichting zijn de broers in staat hun marktpositie te versterken. 

Dit bleek een belangrijke stap om de kwaliteit en performance van hun lampen tot op een nog hoger niveau te tillen. Familieband en teamwork missen hun kracht niet; dankzij kennis, focus en toewijding blijft Vintage Ledlight in volle groei.